Команда компанії Інтерстарч запрошує відвідати її стенд на Food Ingredients Africa 2024

30.04.2024
Команда компанії Інтерстарч запрошує відвідати її стенд на Food Ingredients Africa 2024

Команда компанії Інтерстарч рада запросити вас на наш стенд в рамках щорічної події Food Ingredients Africa 2024, що відбудеться 26-28 травня 2024 року в Міжнародному виставковому центрі в м. Каїр, Єгипет

Food Ingredients Africa є важливою спеціалізованою подією на континенті, що спрямована на пошук нових джерел постачання харчових продуктів і напоїв, а також інгредієнтів, які є основою F&B індустрії.

Виставка сприяє розвитку торгівлі та залученню інвестицій у Єгипет, який є одним з найбільш швидкозростаючих ринків продовольства у світі, а також надає доступ до інших ринків регіону Північної та Центральної Африки

Fi Africa 2024 є платформою для пошуку передових рішень у пакуванні, технологій обробки та виробництва, а також ефективних логістичних та транспортних послуг, що пропонують комплексні рішення для африканського та глобального ринків.

Цього року Fi Africa представить абсолютно новий сектор - Health ingredients sector, присвячений продуктам, інгредієнтам та інноваціям, спрямованим на підтримку здоров'я. Компанія Інтерстарч йде в ногу із світовими трендами, пропонуючи спеціалізовані інгредієнти, в тому числі, для виробництва безглютенових продуктів.

В рамках виставки наша команда представить свої інновації  у виробництві модифікованих крохмалів, мальтодекстринів, прежелатинізованих пшеничних та кукурудзяних крохмалів, нативних крохмалів з ваксі кукурудзи, пшениці, регулярної кукурудзи, а також пшеничний глютен.

Понад 350 компаній-учасниць з 20 країн світу та більше 11 000 учасників галузі зберуться незабаром для пошуку нових ділових контактів, розширення пулу постачальників та натхнення для розвитку.  

Запрошуємо вас на наш стенд H2.C33 в Міжнародному виставковому центрі в Каїрі!    

Вгору